pondelok 2. januára 2017

DVETISÍCSEDEMNÁSŤ

A odrazu vieš, že je čas začať čosi nové a veriť v kúzlo začiatkov. 




Čaká nás 365 nových dní, 365 šancí. Rozhodla som sa, že rok 2017 bude skrátka úžasný. Bude to rok tisícich želaní a obrovského odhodlania. Rok naplnený láskou rozdávanou bez rozdielu, smiechom, ktorý sa bude nákazlivo šíriť vzduchom a dobrodružstvami, ktoré nebudeme nikdy ľutovať.
Prajem Vám, aby ste našli odvahu na nové veci, na veci, ktoré možno nikto pred Vami neskúsil. Prajem Vám samozrejme pevné zdravie, milión šťastných chvíľ,rodinu a priateľov vždy po svojom boku. 
Želám Vám, aby ste navštívili neprebádané miesta, stretli tých správnych ľudí, prečítali zaujímavé knihy, ochutnali nové jedlá a našli svoju obľúbenú pieseň. Nech Vám v tomto roku nechýba inšpirácia, motivácia, chuť do života a viera. 
Prajem si, nech každý pochopí svoju krásu, výnimočnosť a dôležitosť, nech všetci z Vás nájdu zmysel života a vyslovia tie správne priania. Robte veci mimo Vašej komfortnej zóny, využite každú príležitosť, žite pre moment a zabudnite na názory ostatných ľudí. Neseďte na gauči, ale choďte von a snažte sa niečo zmeniť. 
Prijímajte všetky výzvy a s obrovským nasadením sa stávajte silnejšími. Buďte nadšení z maličkostí a zdieľajte radosť so všetkými. Ukazujte svoju vďačnosť, prekonávajte seba, svoj strach a preskakujte, alebo aj podliezajte prekážky. 
Nenechávajte vo svojom živote miesto na nenávisť, strach, ohováranie, závisť, žiarlivosť ani negativitu. V tomto roku si vyčlente čas pre seba, nebojte sa byť sám, starajte sa o svoje vnútro aj vonkajšok, potešte seba aj ostatných a nájdite rovnováhu. 
Nájdite sebaúctu, sebalásku, sebadôveru, aj zdravé sebavedomie, lebo všetko začína od Vás. Nezabúdajte robiť bláznivé a spontánne veci, buďte láskaví a všímaví.Nájdite SEBA a buďte SAMI SEBOU. 




4 komentáre: